Brandoversigt

Hos InkPack forhandler vi printerpatroner til alle de mest anerkendte printermærker. Du kender sikkert nogle af mærkerne fra andre brancher, mens andre brands stort set kun huserer i printerverdenen. Hvis du vil vide mere om hvilke produkter vi forhandler til de forskellige brands, så skal du klikke ind via det første ord i hver sætning, der er markeret med bold (fed). Hvis du ønsker at vide mere om virksomheden bag de forskellige printere så skal du klikke på det afsluttende link under hver tekstblok.

 

Brother – Brother Industries er en kæmpe multinational elektronikvirksomhed. Brother har hovedstad i den japanske by Nagoya. Udover printere,

så laver Brother også computere og de er faktisk også ret store når det kommer til symaskiner. Du kan læse mere om Brothers virksomhed her.

 

Canon – Canon Inc. er en af Japans største teknologi virksomheder. Canon har hovedsæde i den japanske by Ota. Canon producerer ud over printere også kameraer og vidoekameraer og så har de en stor produktion af apparater til medicinindustrien.  Du kan læse mere om

virksomheden Canon Inc her (deres danske hjemmeside).

 

Epson -  Seiko Epson Corporation er også en japansk virksomhed. Epson har hovedkvarter i den japanske by Suwa. Navnet Epson er en afledning og skulle betyde Søn af en Elektronisk Printer – hvordan de i sin tid fik Electronic Printer Son til at have den betydning, det skal man nok spørge de japanere, der sad i Epson i 80’erne, hvor virksomheden fik sit nuværende navn. Udover at producere printere så laver Epson også hjemmebiografer og robotter og LCD komponenter. Du kan læse mere om virksomheden Seiko Epson her.

 

Hewlett-Packard – Hewlett-Packard Company kendes ofte bare som forbogstaverne HP eller som i logoet med små kursive bogstaver hp. Hewlett-Packard adskiller sig i oprindelsen markant fra de tre andre virksomheder, da virksomheden stammer fra USA, hvor den har hovedkvarter i Palo Alto i Californien. HP er primært udvikler af printere og computere. I 2015 blev Hewlett Packard opdelt i to virksomheder HP Inc. og Hewlett Packard Enterprise.  Det vi forbinder med HP’s printere og computere er i dag under virksomheden HP Inc. Du kan finde HP Inc’s hjemmeside her.

 

Som indledningsvist pointeret, så skal du blot klikke dig ind via det første link i hvert tekststykke for at se hvilke produkter, som vi forhandler til de forskellige typer printere.